Warming-up 2C: Mike de Geer (HVV): ,,EMM’21 is stugge tegenstander die zoekende is”

Na de teleurstellende nederlaag tegen Nieuwkoop moet HVV het nu opnemen tegen EMM’21. Voor het puntloze SVC’08 wacht het treffen met UVS in Leiden. Ook VUC speelt op vreemde bodem. De pinguïns gaat op bezoek bij CSW.

Tekst: Roland van der Linden

EMM’21 – HVV

Trainer Mike de Geer (foto) van HVV (die het samen doet met André Wetzel) kijkt met gemengde gevoelens terug op het duel met Nieuwkoop. ,,In de laatste minuut verliezen is nooit leuk. Het is ook een goed leermoment richting de toekomst. We hebben, naast het maken van doelpunten, een hoop dingen niet goed gedaan waar we de komende weken aan kunnen gaan werken. Teleurstellend en nuttig tegelijkertijd.”

Over de het duel met EMM’21 zegt De Geer: ,,We verwachten een stugge ploeg tegenover ons die ook nog wel zoekende is. Ze zijn twee keer de wedstrijd geëindigd tegen tien man en hebben nog niet gewonnen. Aan de andere kant maken ze het Foreholte en RCL wel beide heel erg lastig. Ze zullen dus snakken naar een eerste overwinning, helemaal op eigen veld. We kunnen dus aan de bak!” HVV mist in het duel Wesley Bierens, Noa de Jong, Quinten Jakobs en reservekeeper Lucas Groeneveld vanwege blessures. Juriaan van Wijngaarden zit voor zijn studie in het buitenland.

UVS – SVC’08

Voor SVC’08 startte het seizoen zeer teleurstellend met twee nederlagen. Tegen UVS zal de equipe van trainer Michael Ros flink aan de bak moeten. De Leidse formatie verspeelde nog geen punten in haar eerste twee duels.

CSW – VUC

VUC is na twee speelrondes de koploper in 2C. Na een 2-0 zege op Kagia volgde een 1-4 overwinning in de derby met SVC’08. De formatie van trainer Rob de Lange mag nu de strijd aan binden met CSW. Het duel in Wilnis vangt aan om 14.30 uur.

 

Lees verder