Warming-up 4e Divisie: Dennis Olman (DSO): ,,Misschien door gebrek aan ervaring punten verspeeld”

Na zes wedstrijden in de Vierde Divisie bevindt DSO zich in de onderste regionen, maar ook tegenstander Westlandia gooit nog geen hoge ogen. Afgelopen week verloor DSO van FC ’s-Gravenzande. De Zoetermeerders willen op eigen veld beter voor de dag komen tegen Westlandia.

Tekst: Roland van der Linden

Trainer Dennis Olman (foto) kijkt positief terug op de het debuut in de Vierde Divisie van DSO: ,,In bijna alle wedstrijden hebben we heel aardig meegevoetbald met zoals het nu lijkt ploegen uit de top vijf. Ook is duidelijk geworden dat in de details en misschien ook wat gebrek aan ervaring wij de nodige punten hebben verspeeld. Ik durf echt wel te stellen, dat wij toch zeker twee wedstrijden minimaal gelijk hadden moeten spelen.”

Geduld

Van de nederlaag tegen FC ’s-Gravenzande neemt Olman mee, dat veel ploegen in deze afdeling het geduld kunnen opbrengen om gewoon negentig minuten te wachten op de omschakelmomenten die er toch gaan komen. Olman: ,,FC ‘s-Gravenzande was daar een geweldig voorbeeld van en heeft ons gewoon weggecounterd.”

Geslepen

Olman noemt Westlandia een geslepen en ervaren tegenstander, die ook niet helemaal lekker in haar vel zal zitten en verwacht weer een moeilijk duel. ,,De ploeg die de strategie het beste uitvoert en het meeste strijd weet te leveren zal als winnaar uit de bus komen”, aldus de DSO-trainer.

Lees verder