VIDEO: KNVB en ARAG verlengen samenwerking tot 2028

Sinds 2011 is juridisch probleemoplosser ARAG verbonden aan de KNVB als partner van de KNVB-scheidsrechters, van amateur-, tot betaald voetbal en de VAR.

Met de verlenging blijven de KNVB en ARAG zich de komende jaren samen hard maken voor het vergroten van respect voor scheidsrechters in de zaal en op het veld, het laten groeien van het aantal scheidsrechters in zowel de breedte als de top, het ontwikkelen en innoveren van het vakgebied en het bevorderen van fairplay op de Nederlandse voetbalvelden en in de maatschappij.

Doelen halen

Dave Dekker, directeur commercie van de KNVB, benadrukt: ,,Met de verlenging van ons partnership met ARAG laten we zien dat we continu werken aan fairplay in het Nederlandse voetbal. Arbitrage is een zeer belangrijke pijler in onze strategie de komende jaren, met een stijging van het aantal (opgeleide) scheidsrechters als één van de grootste speerpunten. Met deze verlenging draagt ARAG enorm bij aan het behalen van de doelen op het gebied van arbitrage, zowel in het betaald- als amateurvoetbal.”

Marc van Erven, CEO ARAG Nederland, is trots op het partnership: “De match tussen de scheidsrechters en ARAG is heel logisch en draagt absoluut bij aan onze merkpropositie. Daar waar scheidsrechters zorgen voor fairplay op het veld, zorgen onze juristen daarvoor in de samenleving.”

(Bron & foto: KNVB Media)

Lees verder