Warming-up 2D: Vitesse Delft op jacht naar eerherstel, OLIVEO treft DHC

Een fraai affiche in Delft is het duel tussen DHC en OLIVEO. De laatstgenoemde ploeg kent een prima start van de competitie. Vitesse Delft zal erop gebrand zijn om de nederlaag van VFC te vergeten met een zege op CION. Westlandia neemt het nu op tegen VFC.

Tekst: Roland van der Linden

Vitesse Delft – CION

Vitesse Delft boekte vorige week een teleurstellend resultaat tegen VFC. De ploeg van trainer Ronald Hes (foto) ging verdiend onderuit tegen de ploeg uit Vlaardingen. Komend weekend treft Vitesse Delft in CION opnieuw een tegenstander uit Vlaardingen. Hes verwacht dat CION net als VFC een tegenstander is die het duel niet zal schuwen en snel de lange bal zal spelen. Hes: ,,CION is ook sterk in standaardsituaties.” Vitesse Delft kan in het thuisduel over een complete selectie beschikken.

Westlandia – VFC

De Naaldwijkers kenden een uitstekende beging van de competitie met overwinningen op Neptunus/Schiebroek en Verburch. VFC komt nu langs op Sportpark De Hoge Bomen. Ook de Vlaardingers verspeelden nog geen punten.

DHC – OLIVEO

De club uit Delft verloor afgelopen week van het gepromoveerde Sportclub Monster en neemt het nu op tegen OLIVEO, dat ook kampioen werd in de derde klasse. De bezoekende ploeg van trainer Willem van der Smit kende een goed debuut met twee zeges en zou daar graag een derde overwinning aan willen toevoegen.

Lees verder