Quick vanaf volgend seizoen op zoek naar een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding

Quick en Paul van der Zwaan (foto) hebben, daar het regelmatig op zaterdag voetballen van Quick 1 in de praktijk lastig te combineren valt, in goed overleg besloten om de samenwerking als Hoofd Jeugdopleiding (HJO) na dit seizoen niet te verlengen

Vanuit een brede basis wil Quick altijd herkenbare selectie- en basiselftallen hebben die op een voor ieder passend niveau spelen met spelers uit de eigen jeugdopleiding. Quick gelooft in het zelf opleiden van voetballers en trainers, zowel op als buiten het veld. Paul van der Zwaan gaf met zijn kennis, kunde en motivatie een enorme bijdrage aan een goede sportopleiding in een veilig nest, waar Quickers kennis en vaardigheden doorgeven aan Quickers. Mede dankzij de inzet van Van der Zwaan speelt de jeugd van Quick op een hoog niveau en biedt de club haar jeugdleden, zowel de jongens als de meiden, voetbal aan op een voor ieder passend niveau.

Dit seizoen zal Paul van der Zwaan zich samen met jeugdtrainers en vrijwilligers, die actief zijn in de jeugdopleiding, en het bestuur van Quick inzetten voor een succesvol en plezierig seizoen voor voetballende jongens en meiden. Het bestuur zal samen met de JVO en TC haar best doen om voor volgend seizoen een waardig opvolger voor Paul van der Zwaan als Hoofd Jeugd Opleiding te vinden.

Lees verder