Warming-up 1C: Die Haghe wil zich revancheren tegen Wippolder, sv Nootdorp wil van hatelijke nul af

Vijf clubs hebben na twee duels vier punten weten te bemachtigen. Twee daarvan treffen elkaar zaterdag. FC Skillz is gastheer voor het Nootdorpse RKDEO. Forum Sport is zaterdag vrij.

Tekst: Ton Beije

FC Skillz pakte vorig weekend knap een punt bij Wippolder en is nu gastheer van RKDEO, dat ook gelijk speelde met 1-1. Tegen sv Den Hoorn. Een mooi affiche de ploegen van Oussama Bekkaoui en Wesley Epskamp tegen elkaar. Wippolder gaat ook een moeilijke middag tegemoet. De formatie van trainer Mark Moen gaat een visite afsteken op Ockenburgh bij Die Haghe, dat met slechts één punt uit twee wedstrijden geen sterke start kent en zaterdag voor eigen aanhang graag iets wil rechtzetten.

Droog

Voorschoten’97 en sv Honselersdijk kunnen de punten ook goed gebruik en treden op sportpark Adegeest tegen elkaar in het strijdperk. sv Nootdorp staat nog droog en sluit de rij met nul punten uit twee duels. De ploeg van Jeroen Struijs (foto) en John Karelse wacht weer een zware uitbeurt bij sv Den Hoorn. Het laatste duel in deze klasse op zaterdag is Valken’68 tegen LFC.

Zondag

Forum Sport heeft een vrij weekend en zondag wacht dan nog de confrontatie tussen TAC’90 en VELO aan de Haagse Roemer Visscherstraat. TAC’90 pakte vorig weekend winst bij sv Nootdorp, terwijl VELO haar tweede punt pakte door een gelijkspel thuis tegen Forum Sport. De beide teams lijken aan elkaar gewaagd.

Lees verder