HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend weer competitie- en bekerduels in het betaald- en amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan de volgende duels.

VRIJDAG

ADO Den Haag – TOP Oss

ZATERDAG

Scheveningen-Kon. HFC, FC Twente/Heracles Academie-ADO Den Haag O21, Hoek-TOGB, DSO-Westlandia, FC ’s-Gravenzande-Capelle, ASWH-RKAVV, HBS-Heerjansdam, Die Haghe-Wippolder, FC Skillz-RKDEO, sv Den Hoorn-sv Nootdorp, CSW-VUC, UVS-SVC’08, EMM’21-HVV, Vitesse Delft-CION, DHC-Oliveo, HVC’10-Vierpolders, Lyra-Naaldwijk, ODB-SVH, GDA-DUNO, VDL-SEP, RVC Celeritas-DHL en VCS-Semper Altius.

ZONDAG

OSS’20-Quick, TAC’90-VELO en sc Heerenveen-ADO Den Haag Vrouwen

In totaal alweer 26 (!) wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal acte de presence geeft. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan bovengenoemde wedstrijden. Maar ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere oefenduels. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder