5A/C: SVO Buytenpark onderuit, VCS in balans met Semper Altius

In 5A was er weinig eer te behalen voor DVV Delft en SVO Buytenpark. De club uit Zoetermeer verloor van SVV, terwijl DVV Delft het hoofd moest buigen voor SJC. Toofan kwam een gelijkspel overeen met Wanica Star en ook uit het duel tussen VCS en Semper kwam geen winnaar.

Tekst: Roland van der Linden           |      Foto’s: Aad van der Knaap

5e klasse A

SJC – DVV Delft 

In Noordwijk ging DVV Delft flink over de knie bij SJC. De thuisploeg schoot een half dozijn treffers langs de club uit Delft, die daar niets tegenover kon stellen: 6-0.

SVO Buytenpark – SVV

Ook voor SVO Buytenpark was er niet veel te juichen. De Zoetermeerse formatie van trainer Frances Janse kwam nog wel op een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Dillon Steketee, maar zag de bezoekers nog voor rust op 1-1 komen. In de tweede helft scoorde SVV drie keer en keerde met een 1-4 zege huiswaarts.

GLZ Delfshaven – DVC

Het duels tussen GLZ Delfshaven en DVC werd niet gespeeld. De Rotterdammers zijn op last van de KNVB stilgezet.

5e klasse C

VCS – Semper Altius

Collins Sijntje zette VCS op voorsprong in het duel met Semper Altius, dat door een doelpunt van Daniël Vink daarna op 1-1 kwam. Na de doelwisseling was het Semper Altius dat de leiding nam dankzij een tweede treffer van Vink. De Haagse ploeg kon toch nog een punt redden. Uit een strafschop scoorde Fernardo Loire de 2-2.

Toofan – Wanica Star

Wanica Star nam zowel in de eerste als tweede helft een voorsprong, maar zag Toofan in beide gevallen op gelijke hoogte komen. Na de 0-1 van Wanica Star schoot Mourad el Farissi de thuisploeg op gelijke hoogte. In het tweede bedrijf was het Caner Inca, die de gelijkmaker produceerde: 2-2. Toofan had daarvoor een strafschop gemist.

Lees verder