4C: Zuid West DH pakt punt in duel met Quick, GDA verslaat DUNO

De strijd tussen GDA en DUNO op Madestein werd in het voordeel van de thuisploeg beslist. GDA nam in de eerste helft al een beslissende voorsprong. sv Erasmus speelde sv Madestein naar een 0-3 nederlaag en Zuid West DH hield Quick knap op een gelijkspel.

Tekst: Roland van der Linden          |        Foto’s: Wil aan de Wiel

GDA – DUNO

Op sportpark Madestein besliste GDA het duel met DUNO al in de eerste helft in haar voordeel met een hoofdrol voor Noa Schoenmaker. De GDA-speler was de aangever bij de eerste treffer van Jeroen Mantel en daarna produceerde Schoenmaker een zuivere hattrick, waardoor de rust stand 4-0 werd. In de tweede helft duurde het lang voordat er verandering in de score kwam. Tien minuten voor tijd kwam DUNO terug tot 4-1 en diep in blessuretijd werd het zelfs nog 4-2.

sv Madestein – sv Erasmus

Door een eigen doelpunt van de thuisploeg kwam sv Erasmus op voorsprong tegen sv Madestein. De ploeg van trainer Patrick Vink zette daarna goed door en greep nog een ruime zege door treffers van Abbas Saleem en Paul Didi Eesiah. Door de 0-3 zege bezet sv Erasmus nu de derde positie.

Quick (H) – Zuid West DH

In de eerste helft waren de kansen voor Zuid West DH. De bezoekers hadden op een 0-3 voorsprong kunnen staan, maar verzuimden te scoren. In de tweede helft was Quick de bovenliggende partij en kwam Zuid West DH bijna niet meer voor het doel van de thuisploeg. Quick creëerde zelf ook te weinig om gevaarlijk te worden.

Lees verder