4A/C: GSC ESDO verrast sv Loosduinen, zeges voor BMT en ODB

Stompwijk’92 moest haar meerdere erkennen in Floreant in 4A. BMT ontdeed zich op eigen veld van sv Houtwijk en ODB bleek de betere ploeg in de strijd met SVH. GSC ESDO pakte haar eerste overwinning van het seizoen ten koste van sv Loosduinen.

Tekst: Roland van der Linden         |      Foto: JayJay van Toorn

4e klasse A

Floreant – Stompwijk’92

In Boskoop pakte de ploeg van trainer Erik van Manen al na vier minuten een voorsprong door een treffer van Lars van Santen. Zeven minuten later was de stand weer in evenwicht en die score bleef tot de rust op het bord staan. Vlak voor het einde van de eerste helft verloor Stompwik’92 Daniël Knijff en Bart van Santen met blessures. Na de rust duurde het lang voordat de beslissing viel. Met 84 minuten op de klok pakte Floreant de zege: 2-1.

4e klasse C

GSC ESDO – sv Loosduinen

Na drie wedstrijden proefde debutant GSC ESDO eindelijk het zoet van een overwinning. In de zeventiende minuut opende Yessin Loukili de score namens de thuisploeg. Vier minuten later was het opnieuw raak voor GSC ESDO. Ayoub Kadouri nam de 2-0 voor zijn rekening. sv Loosduinen, de ploeg van trainer Ronald Paats, was niet meer in staat om nog iets terug te doen, waardoor de stand 2-0 bleef.

ODB – SVH

In een doelpuntrijk duel troefde ODB SVH af. Mike Perquin opende na zes minuten de score voor de thuisploeg. Uit een hoekschop van Riaan Mahabali trok Friso de Weerd de stand gelijk. ODB nam in de laatste twintig minuten van de eerste helft een beslissende voorsprong. Jordi de Jager en Desley Zwiers (2x) voerden de score op naar 4-1.  In de tweede helft stelde Anass el Mokadmi Rafik el Osrouti om SVH weer enigszins terug in het duel te brengen: 4-2. Diego Wille bepaalde de eindstand op 5-2.

BMT – sv Houtwijk

De bezoekers liepen in de eerste helft tegen een rode kaart aan en zagen BMT daarna in de laatste vijf minuten voor de thee weglopen naar een 2-0 voorsprong. Rico de Haas en Akif Eren waren verantwoordelijk voor de doelpunten. Mitchell Sips bracht sv Houtwijk nog wel terug in het duel, maar verder kwam de formatie van trainer Jan Kloor niet. Salih Anez besliste het duel in de 73e minuut definitief in het voordeel van BMT: 3-1.

 

Lees verder