3D: HVC’10 bezig aan ijzersterk seizoen, MVV’27 wacht nog steeds op eerste zege

HVC’10 won overtuigend met 5-0, maar vergat in de twee helft de dubbele cijfers te halen. MVV’27 weet dit seizoen nog niet wat winnen is. Lyra – Naaldwijk werd in blessuretijd beslist in het voordeel van de Naaldwijkers.

Tekst: Peter Petit            |         Foto’s: Ron Heinen & Franca Dobbe

HVC’10 – Vierpolders

Een wedstrijd die na 45 minuten met een 4-0 stand op het scorebord voor de thuisploeg al beslist was. In de eerste minuut was het raak dankzij Badr ben Mohammed. Tien minuten later schoot Mitchell van den Bos de 2-0 tegen de touwen, twee minuten later gevolgd door de 3-0 van Mitchell Bouwhuis. Bij deze stand miste Jorno Reurink een penalty, maar niet veel later maakte hij zijn fout goed door de 4-0 te scoren. In de 64e minuut bepaalde Rico Sterrenberg de eindstand op 5-0. HVC’10 verzuimde in de tweede helft Vierpolders met een monsternederlaag naar huis te sturen. Een uitslag met dubbele cijfers was zeker mogelijk geweest voor de ijzersterk aan het seizoen begonnen Hoekers, die op doelsaldo na tweemaal winst en eenmaal gelijk lijstaanvoerder zijn. (Foto’s: Ron Heinen)

Lyra – Naaldwijk

De toeschouwers bij de Westlandse derby tussen Lyra en Naaldwijk moesten lang op het eerste doelpunt wachten. Maar het wachten was wel de moeite waard. Randy van Schelt bezorgde de Naaldwijkers in het hol van de leeuw dankzij een schitterende kopbal in blessuretijd de zege. Met zes punten uit drie wedstrijden volgen de Naaldwijkers het leidende kwartet HVC’10, Excelsior’20, Rhoon en CWO op de voet, het verschil bedraagt slechts één punt. (Foto’s: Franca Dobbe)

Meeuwenplaat – MVV ‘27

Het was zaterdag de eerste keer dat Meeuwenplaat en MVV’27 elkaar troffen, maar voor de Maaslanders was het een primeur om maar snel te vergeten. De Rotterdammers versloegen de volgelingen van nieuwe hoofdtrainer Hakan Copur met 2-0. MVV’27 wacht na drie duels nog steeds op de eerste zege en moet voorlopig genoegen met een elfde positie op de ranglijst.

(Klik HIER voor meer foto’s van Lyra-Naaldwijk)

Lees verder