3B: KMD verslaat HMSH, uitoverwinning voor PGS/VOGEL

Debutant PGS/VOGEL troefde in Wassenaar Blauw-Zwart met klein verschil af. KMD won ook op vreemde bodem. HMSH kreeg met 1-2 klop. DSVP hield de punten wel in eigen huis. Concordia moest met lege handen vertrekken. Er was geen winnaar in het duel tussen Full Speed en Schipluiden.

Tekst: Roland van der Linden

HMSH – KMD

Al na twee minuten hadden de bezoekers een voorsprong te pakken. Robin van Straten schoot de 0-1 binnen. Met bijna een half uur kreeg HMSH een strafschop. Rodensio Frederik was trefzeker vanaf elf meter. Tien minuten in de tweede helft kwam KMD opnieuw op voorsprong. Renzo Nieuwveld bezorgde de equipe van trainer Dennis Roerade een 1-2 overwinning.

Blauw Zwart – PGS/VOGEL

Door een 0-1 overwinning op Blauw Zwart in Wassenaar klom PGS/VOGEL naar de tweede plaats op de ranglijst. Bij rust hielden de teams elkaar nog in evenwicht: 0-0. Het duel werd beslist door een enkel doelpunt van Mo Lamsellak. Blauw-Zwart verloor niet alleen het duel met 0-1, maar in de slotfase ook nog een speler na een rode kaart.

DSVP – Concordia

Concordia had een geweldige start in het duel met DSVP en had de eerste tien minuten het initiatief. Kai de Vroege scoorde de 0-1 in de zevende minuut. Daarna voerde de Delftse ploeg tachtig minuten strijd met een ingezakt DSVP, dat er af en toe gevaarlijk uitkwam. Nog voor de rust kwam DSVP op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Joey Zonneveld. In de tweede helft besliste Edward Jones de strijd in het voordeel van de equipe van trainer Alex van der Harst: 2-1. (Foto’s onder: Richard de Niet)

Full Speed – Schipluiden

Op Sportpark Kerkpolder kwamen Full Speed en Schipluiden een gelijkspel overeen. Schipluiden ging met een 0-1 voorsprong de rust in door een treffer van Michael Jager. Schipluiden liep tegen twee rode kaarten (voor Wesley Roeling en Twan Knijnenburg) op. Full Speed, de ploeg van trainer Frank Verhaar (foto), kwam in de tweede helft op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Lucas van den Kolk.

 

Lees verder