4e divisie: HBS en Heerjansdam komen niet tot scoren

HBS en Heerjansdam bivakkeren beide in de onderste regionen van de 4e divisie B. In het onderlinge duel was een overwinning van groot belang voor beide teams om een sprong naar boven te maken. Beide teams faalden in die missie. Het duel eindigde zoals het begonnen was.

Tekst: Roland van der Linden

HBS kwam goed uit de startblokken en kreeg in de openingsfase al twee kansen via Sem Reuser. Ook Heerjansdam kreeg een kleine kans om te scoren. HBS bleef de aanval zoeken in het eerste half uur en grossierde in hoekschoppen. Pas na dertig minuten spelen kreeg Heerjansdam haar eerste corner, maar ook die leverde niets op. De rust werd dan ook bereikt met de brilstand op het scorebord.

Rood

Ook in de tweede helft waren de eerste kansen voor HBS. Fabian Hilpert zag zijn inzet naast gaan en ook een vrije trap van HBS leverde even later niet het gewenste resultaat op. Heerjansdam werd daarna gevaarlijker, maar kon de kansen ook niet benutten. In de slotfase werd HBS nog gevaarlijk, maar moest ook flink aan de noodrem trekken, waardoor Mathijs Harthoorn (foto) met rood moest vertrekken. Het had geen invloed meer op de eindstand: 0-0.

Lees verder