O23 3D/E: FC Skillz neemt koppositie over, FC Zoetermeer langs Alexandria’66

In 3D speelde FC Skillz het topduel bij Rijnsburgse Boys. De Haagse ploeg kwam als overwinnaar uit de strijd. HVV nestelde zich op de derde plaats na een zege op VVSB. FC Zoetermeer nam in poule E afstand van de onderste regionen dankzij een zege op Alexandria’66.

Tekst: Roland van der Linden

3e divisie D

Rijnsburgse Boys O23 – FC Skillz O23

FC Skillz (foto) is de nieuwe lijstaanvoerder na een zege op concurrent Rijnsburgse Boys. Dylano van den Barselaar opende al na zeven minuten de score, maar de thuisclub kwam al snel weer op gelijke hoogte. In de 38 minuut bezorgde Né-Shwan Morris FC Skillz een nieuwe voorsprong: 1-2. In de tweede helft voerden de bezoekers de score naar 1-4. Op aangeven van Mahmut Ayada scoorde Kevin Adebesin de 1-3. Zijn treffer werd in de slotfase gevolgd door een doelpunt van Abdesammie el Bouzro.

HVV O23 – VVSB O23

Op De Diepput boekte HVV en prima resultaat tegen VVSB. De bezoekers uit Noordwijkerhout hadden veel overtredingen nodig om HVV te stoppen. Dit leverde VVSB in de eerste helft een rode kaart op. HVV gaf geen kans weg in het met 2-0 gewonnen duel. Diego de Steur scoorde voor rust en Bart Liefland na de thee.

FC ‘s Gravenzande O23  – Verburch O23

In de eerste helft kwamen de Westlandse teams niet tot scoren. Vijf minuten in de tweede helft nam de thuisploeg een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Tristan van der Struif. Mauro Hulst bracht Verburch daarna op gelijke hoogte. De 1-1 was een terechte uitslag gezien het spelbeeld.

Wilhelmus O23 – TAC’90 O23

Van dit duel is nog geen uitslag bekend bij de redactie.

 3e divisie E

FC Zoetermeer O23 – Alexandria’66 O23

De thuisploeg won was met 2-0 de bovenliggende partij. FC Zoetermeer scoorde beide treffers in de eerste helft. Romar Schut nam zowel het eerste als het tweede doelpunt voor zijn rekening.

Nieuwerkerk O23 – RKDEO O23

Hekkensluiter RKDEO bood goed tegenstand aan het sterke Nieuwerkerk, maar kon een nederlaag niet voorkomen. Na negentig minuten voetballen stond een 2-1 eindstand op het scorebord.

 

Lees verder