DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 10 oktober

‘Oude Glorie aan tafel’ met Frank Kuyl

In deze aflevering schuift aan Frank Kuyl. Hij was speler bij onder meer Celeritas, VIOS, VCS en VUC en was na zijn actieve loopbaan trainer bij diverse clubs. Ook vervulde hij daarna nog de functie van hoofd jeugdopleiding.

Frank Kuyl

Woensdag 11 oktober

‘Haaglanden Voetbal Midweeks’

Op de bank nemen plaats Remco Torken (trainer Vredenburch) en John Zuijderwijk (trainer Verburch). Wij praten over hun loopbaan, hun club en over actuele voetbalonderwerpen. Als analist/sidekick schuift aan René Pas.

Donderdag 12 oktober

‘Studio ADO’

ADO Den Haag speelt komend weekend niet in verband met interlandwedstrijden. Maar wel een aflevering van Studio ADO met onder meer een uitgebreid interview met Alex Scholte, één van de trainers van het Vrouwenelftal, dat afgelopen weekend in en tegen Heerenveen won. Ook een reportage van een maandelijkse activiteit van ADO in de Maatschappij: ‘ADO-herinneringen’. Gasten van diverse verpleeghuizen in de regio zijn te gast om met oud-spelers te praten over het ADO van toen en nu. In deze reportage onder meer gesprekjes met oud-speler Joop Jochems en ADO-vrijwilliger Ron van Baaren.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur

 

Lees verder