Jubileumduels voor Frank Boos (FC Gravenzande) en Paul Janssen (SEV)

Twee spelers werden afgelopen zaterdag bij hun club in het zonnetje gezet. De één voor zijn 250ste duel in de hoofdmacht, de ander voor de 100ste wedstrijd in het eerste elftal.

Voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen titelkandidaat Vredenburch werd Paul Janssen (foto boven) door SEV-voorzitter Harry Oldersma gehuldigd voor zijn 100e competitiewedstrijd in SEV 1. In de zomer van 2016 speelde hij zijn eerste competitiewedstrijd om drie jaar achtereen een vaste waarde te zijn voor SEV 1. Na een paar jaar vaderschapsverlof in 2018 en 2019 vervolgde Janssen weer zijn voetballoopbaan bij SEV. Onmiddellijk weer in SEV1. Tactisch zeer sterk, slim voetballend en vooral in staat zijn medespelers beter te laten voetballen. In de huidige jonge selectie is hij één van de dragende ervaren spelers. In zijn jubileumwedstrijd bracht hij in de 25e minuut SEV op voorsprong. Nadat hij zelf in het zestienmetergebied tegen de grond werd gewerkt, benutte hij de toegekende strafschop foutloos. Niet genoeg voor de winst die na een enerverende wedstrijd in de slotfase met 2–4 naar Vredenburch ging.

Frank Broos

Je hebt altijd ‘baas boven baas’. Frank broos werd zaterdag bij het duel van zijn club FC ’s-Gravenzande tegen Capelle gehuldigd omdat hij inmiddels aan 250 wedstrijd zit in de hoofdmacht. Broos zorgde met zijn treffer op het Juliana Sportpark tegen Capelle er in ieder geval voor dat er een punt achterbleef  voor de thuisploeg: 1-1.

Lees verder