O23-competitie: Laakkwartier wint topduel, TAC’90 tegen HVV onbeslist

In de derde divisie pakte hekkensluiter TAC’90 haar eerste punt ten koste van HVV. De kroonleeuwen verzuimden door het puntverlies de koppositie over te nemen van FC Skillz en staan nu derde. Laakkwartier won in de vierde divisie het eerdere gestaakte topduel van Scheveningen en is nu de lijstaanvoerder in 4I.

3e divisie D

TAC’90 O23 – HVV O23 0-0 (0-0)

Het 0-0 gelijke spel betekende voor TAC’90 het eerste competitiepunt. HVV had bij winst de eerste plaats kunnen pakken, maar dat is dus niet gelukt.

4e divisie I

Scheveningen O23 – Laakkwartier O23 2-4 (0-1)

Het duel was eerder gestaakt en werd hervat in 38e minuut met een strafschop voor Laakkwartier en een stand van 0-0. De strafschop werd benut door Ilyas Chouhouch: 0-1.  Nadat Scheveningen langszij was gekomen via nam Laakkwartier wederom een voorsprong: 1-2 via Mitchell Wehrmann. Weer Ilyas Chouhouch bracht de marge op twee treffers (1-3), waarna de Houtrust-bewoners weer terugkwamen in de wedstrijd: 2-3 via Kenan Pownall. Het slotakkoord was voor Laakkwartier, dat wederom Ilyas Chouhouch het vijandelijke net zag treffen: 2-4. (Foto: Een juichend Laakkwartier).

Lees verder