Nieuwsflits Tweede Divisie

In de rubriek ‘Nieuwsflits’ brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over clubs uit de Tweede Divisie waarin ook regioclub Scheveningen uitkomt.

Kozakken Boys aanvaller Sergio Hughes (21) is opnieuw geselecteerd voor het nationale team van Sint Maarten. De ploeg van bondscoach Piet de Jong (onder meer ex-Vitesse Delft) speelt de komende interlandperiode twee CONCACEF Nations League-wedstrijden tegen Saint Kitts & Nevis. Hughes, oud-speler van NEC Nijmegen, speelt met Sint Maarten donderdag 12 oktober de thuiswedstrijd tegen Saint Kitts & Nevis op het nabij Sint Maarten gelegen eiland Aguilla. De return is zondag 15 oktober.

Met wederzijds goedvinden hebben de clubleiding van Quick Boys en Aleksandar Bjelica besloten om de samenwerking met onmiddellijke ingang te beëindigen. Daarmee wordt de tot het einde van het huidige seizoen lopende verbintenis van de verdediger ontbonden.

De oud-jeugdspeler keerde aan de vooravond van het seizoen 2022-2023 terug op het oude nest in Katwijk na een aantal (buitenlandse) avonturen in het profvoetbal. Op Nieuw Zuid groeide de mandekker met Servische roots uit tot een vaste waarde. In totaal speelde de 29-jarige Bjelica 22 wedstrijden voor Quick Boys waarin hij één keer trefzeker was.

 

Lees verder