TOP Oss trekt per direct Giovanni Troupée aan

Giovanni Troupée (foto) is door Technisch Directeur Linton Posthumus van TOP Oss gepresenteerd als nieuwe speler voor de Brabanders. De 25-jarige in Amsterdam geboren speler, uitkomend als international voor Curaçao, heeft al de nodige ervaring op zijn naam staan.

Troupée is onder meer oud-speler van ADO Den Haag en sluit per direct aan bij de selectie van trainer Ruud Brood. Giovanni Troupée brengt met 110 Eredivisie-wedstrijden een schat aan ervaring met zich mee. Hij speelde zijn meeste wedstrijden voor FC Utrecht, de club die hem ook in het betaald voetbal liet debuteren. Hij maakte ook nog – naast ADO Den Haag – minuten bij FC Twente.

Vorig seizoen kwam Troupée uit voor de huidig koploper van de Bulgaarse hoogste divisie, Loko Plovdiv. Daarnaast speelde hij zestien interlands voor verschillende jeugdelftallen van Oranje en heeft hij momenteel drie wedstrijden afgewerkt voor nationale team van Curaçao, waarin hij in maart van dit jaar debuteerde. Troupée tekende tot het einde van dit seizoen.

Lees verder