Warming-up 5e klasse: RAS moet in staat zijn om ongeslagen status te behouden

DVC en DVV Delft zijn nog puntloos in 5A en zullen een zware kluif hebben om de punten in eigen huis te houden. Koploper Quick Steps bindt de strijd aan met VCS en RAS, dat ook nog zonder puntverlies is, krijgt bezoek van HDV. WIK en Wanica Star vechten om de derde positie.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

SVO Buytenpark boekte één zege uit haar eerste drie duels. Tegenstander LSVV’70 won al haar wedstrijden. Voor de Zoetermeerse formatie van trainer Francis Janse (foto) dus een lastige opgave om haar tweede zege te boeken. DVV Delft verloor al drie keer en zal tegen het sterke Football Factory alle zeilen moeten bijzetten om niet tegen de vierde nederlaag aan te lopen.

Programma

LSVV’70 – SVO Buytenpark

DVV Delft – Football Factory

DVC – Kickers’69

5e klasse C

Quick Steps en RAS hebben na drie duels al vier punten voorsprong op achtervolgers WIK, Wanica Star en De Ster. Quick Steps neemt het op tegen VCS, dat nog geen duel won maar ook nog geen nederlaag leed. HDV, de tegenstander van RAS, heeft net als VCS drie punten door een zege op Semper Altius. De Ster heeft een duel met hekkensluiter HPSV voor de boeg. WIK en Wanica Star gaan de strijd met elkaar aan.

Programma

REMO – Haagse Hout

RAS – HDV

Quick Steps – VCS

Wanica Star – WIK

De Ster – HPSV

Semper Altius – Toofan

Lees verder