Warming-up 3e klasse: HVC’10 verdedigt koppositie in uitduel bij MVV’27

In 3B heeft Ariston’80 het zwaar en is nog puntloos. DSVP is de volgende tegenstander op het Sportpark van de TU Delft. Ook Schipluiden kan de punten goed gebruiken maar krijgt het niet eenvoudig in het thuisduel met koploper Duindorp sv.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

In Benthuizen neemt BSC’68 het op tegen Altior. De ploeg uit Langeraar verloor twee van haar drie duels. BSC’68 kan de eerste drie speelrondes ongeschonden door.

Programma

BSC’68 – Altior

 3e klasse B

Met acht clubs op zes punten levert de openingsfase in 3B nog weinig aanknopingspunten op welke clubs gaan strijden om de toppositie. PGS/VOGEL bindt de strijd op Ockenburgh aan met Full Speed, dat vorig seizoen in de tweede klasse acteerde. Wilhelmus is gastheer voor HMSH en KMD gaat op jacht naar haar derde overwinning in het duel met DWO.

Programma

Graaf Willem II VAC – Blauw Zwart

Schipluiden – Duindorp sv

KMD – DWO

Ariston’80 – DSVP

PGS/VOGEL – Full Speed

Wilhelmus – HMSH

Concordia – Laakkwartier

 3e klasse D

HVC’10 is de koploper in 3D op doelsaldo. Tegen streekgenoot MVV’27 zijn de belangen groot voor de ploeg van John de Ronde (foto) om het uitduel met winst af te sluiten. Lyra kwam nog niet denderend uit de startblokken met vier punten en zal vol voor de winst gaan in het uitduel bij Rozenburg. Naaldwijk ontmoet in een spannend thuisduel Kethel-Spaland.

Programma

MVV’27 – HVC’10

Rozenburg – Lyra

Naaldwijk – Kethel Spaland

 

Lees verder