Warming-up 2C: VUC gaat confrontatie aan met koploper Nieuwkoop

De ogen zullen dit weekend gericht zijn op Sportpark Het Kleine Loo waar VUC mag proberen om koploper Nieuwkoop de eerste punten af te snoepen. SVC’08 ontvangt mede laagvlieger CSW en HVV krijgt het Goudse Olympia op bezoek op de Diepput.

Tekst: Roland van der Linden

VUC – Nieuwkoop

Na de degradatie uit de eerste klasse kwam VUC met zeven punten uit drie duels goed uit de startblokken. Tegenstander Nieuwkoop leverde vorig seizoen een uitstekende prestatie, die werd bekroond met een kampioenschap. De bezoekers zetten hun goede vorm voort met drie overwinningen op rij. Het belooft voor de formatie van trainer Rob de Lange (foto) een spannende clash te worden in Den Haag.

HVV – Olympia (G)

In het duel met Olympia ligt er voor de Haagse ploeg een uitstekende kans om haar tweede overwinning uit het vuur te slepen. De tegenstander uit Gouda bezet de laatste plaats en kreeg in drie duels al elf treffers tegen. HVV bezet de negende positie en wil graag klimmen op de ranglijst.

SVC’08 – CSW

Ook SVC’08 kan de punten goed gebruiken. Het team van trainer Michael Ros behaalde afgelopen week het eerste punt in het uitduel met UVS. Tegen CSW, dat twee punten heeft, moet de eerste overwinning binnengehaald worden op het eigen Oostersportpark.

Lees verder