Warming-up 4e Divisie: Ekrem Kahya (HBS): ,,Voor de winst naar VOC in Rotterdam”

HBS moest enkele duels in het zand bijten, maar pakte afgelopen weekend op zaterdagavond tegen Heerjansdam weer een punt, terwijl een driepunter ook tot de mogelijkheden behoorde. Dit weekend komt HBS weer op zondag in actie. Dan gaan de Kraaien in Rotterdam op bezoek bij het dit seizoen ook niet denderend draaiende VOC.

Tekst: Ton Beije

Afgelopen weekend gelukkig geen nederlaag voor HBS. Trainer Ekrem Khya (foto): ,,In ieder geval geen nederlaag klinkt wel heel erg, haha. Ik heb de wedstrijd teruggekeken en we hebben echt een prima wedstrijd gespeeld tegen een tegenstander die alleen wilde tegenhouden. Jammer genoeg misten we gewoon stootkracht om de kansen om te zetten in doelpunten, maar voor de rest hebben we geprobeerd om aan de bal ons te verbeteren. Nu nog de laatste fase en het gaat er steeds beter uitzien.”

Oorzaak

Heeft de HBS-trainer al een oorzaak kunnen vinden, waardoor het na een goede start ineens haperde? Hij: ,,Het is natuurlijk ook een compliment wanneer de tegenstanders zich zo verdedigend opstellen tegen ons. Aan de andere kant wordt het dan voor ons lastig om tot kansen te komen, maar we zitten er dichtbij en eens zal het loskomen, daar zijn we met zijn allen van overtuigd. Aan de andere kant moeten we zorgen dat onze restverdediging altijd op orde is en ook daar maken we stappen in.”

Stabiel

Zondag naar VOC, dat ook geen geweldige start kent van de competitie. Kahya: ,,Vorig seizoen haalden we daar een overwinning, toen we nog veel wedstrijden achter elkaar wonnen. Nu gaan we wederom voor de winst net als in alle andere wedstrijden. Ik hoop op een sterk en stabiel en vooral pleziermakend HBS, dat weer fris voor de dag komt en gretig zal zijn op het maken van doelpunten.”

Schorsing

HBS is helaas nog niet compleet. Kahya: ,,We hebben een schorsing na vorige week en enkele spelers die terugkomen van blessures/ziekte, dus gaan we na de laatste training kijken wat het beste is om zondag mee aan te treden en wat goed is voor de spelers om zo snel mogelijk weer fit te worden.”

 

Lees verder