Invaller Dhoraso Klas speelt met Suriname gelijk tegen Haïti

Het nationale team van Suriname speelde met 1-1 gelijk tegen Haïti. In de basis begonnen twee oud-spelers van ADO Den Haag, Sheraldo Becker en Dion Malone. Tijdens de wedstrijd viel nog een oud-speler in, Shaquille Pinas en de huidige middenvelder van de Hagenaars Dhoraso Klas (foto).

Suriname kende een goede start, want al na twaalf minuten bracht Ridgeciano Haps de Natio aan de leiding. Na een knappe, snelle solo, waarbij hij enkele tegenspelers liet staan, schoot hij diagonaal langs de grond raak: 1-0. Die stand stond in het Franklin Essed Stadion voor ruim 2.500 toeschouwers ook bij rust nog op het bord. In de tweede helft moest doelman Hahn zich bij een hard schot van net buiten het strafschopgebied van Mikael Cantave gewonnen geven: 1-1.

Zijnet

In het verdere verloop van die tweede helft kreeg Sheraldo Becker nog een goede mogelijkheid toen hij alleen op het doel van Haïti mocht afgaan, maar hij schoof de bal in het zijnet. Na ruim een uur spelen ging Leandro Kappel naar de kant en werd vervangen door ADO Den Haag-speler Dhoraso Klas. In de slotfase mocht ook Shaquille Pinas nog binnen de lijnen komen, hij verving Dion Malone.

Lees verder