Warming-up 4e Divisie: DSO wil wegkomen van laatste plaats

DSO pakte dit seizoen als debutant in de Vierde Divisie eenmaal winst en één keer een gelijkspel. Vijfmaal moest de formatie van trainer Dennis Olman (foto )als verliezer van het veld stappen. Vorig weekend moesten de Zoetermeerders op eigen veld ook de winst laten aan Westlandia, dat met een 0-2 zege vertrok richting Naaldwijk. DSO speelt dit weekend uit tegen Capelle.

Capelle hield vorig weekend een punt over aan het bezoek aan FC ’s-Gravenzande (1-1). Capelle kwam tot tweemaal winst en twee keer een gelijkspel en staat momenteel op een tiende plaats met 8 punten uit 7 duels. DSO, dat hekkensluiter is, heeft vier punten minder. Een kans dus voor de brigade van Olman om dichterbij te komen en wellicht de rode lantaarn over te dragen. Er staan drie clubs boven DSO met twee punten meer: RVVH, Nieuwenhoorn en VOC.

Zelfvertrouwen

Voor DSO is het zaak kansen te gaan benutten. Tot nu toe kwam de ploeg tot zeven treffers uit evenzoveel wedstrijden. Het seizoen is nog lang, dus de debutant kan zeker wegkomen uit de onderste regionen en dan zou een driepunter op dit moment goed uitkomen om het zelfvertrouwen op te vijzelen.

Lees verder