Grijze Reigâh’s en Delftse voetballiefhebbers

In het kader van haar maatschappelijke betrokkenheid, stelt ADO Den Haag op vrijdag 27 oktober aaanstaande een aantal kaarten beschikbaar voor Delftse senioren, Grijze Reigâhs, die de wedstrijd ADO Den Haag – VVV Venlo willen bijwonen.

Kaarten voor de eretribune zijn beschikbaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Om de toegang tot het stadion voor senioren makkelijker en toegankelijker te maken wordt er eveneens vervoer vanuit Delft en terug verzorgd. Om het nog leuker en gezelliger te maken wordt aan de bezoekers vooraf- en na afloop van de wedstrijd koffie/thee en een drankje aangeboden. De aanvang van de wedstrijd is, om 20.00 uur.

Het is gewenst dat bezoekers op tijd (19.00 uur) in het stadion zijn, daarom is het vertrek vanuit Delft om 18.15 uur, vanaf Restaurant WOK Masters, Hoek Bachsingel/ Buitenhofdreef. Het vertrekpunt is te bereiken met tramlijn 1 en parkeren in de buurt is gratis. De kosten bedragen € 20,= per kaartje voor de eretribune en de bijdrage aan het vervoer is € 6,-. Voor € 26,= beleven ware Delftse voetballiefhebbers een topavond vooral nu ADO Den Haag meedoet in de top van de Keuken Kampioen Divisie. Belangstellenden die dit evenement willen meemaken melden zich aan door mail te sturen naar: administratie@delftvoorlkaar.nl. De gelukkige Grijze Reigâhs ontvangen dan nadere informatie.

Lees verder