5C: Haagse Hout langs REMO, vierde zege voor RAS

RAS is na een zege op HDV de enige ploeg zonder puntverlies. Haagse Hout pakte haar eerste zege van het seizoen. REMO werd in een uitduel verslagen. Semper Altius scoorde maar liefst acht keer in het duel met Toofan.

Tekst: Roland van der Linden        |       Foto’s: JayJay van Toorn

REMO – Haagse Hout

Voor rust bleven de doelpunten op Sportpark De Verademing uit. De bezoekers speelden een prima duel en konden dit na rust in treffers omzetten. Bij een 0-2 voorsprong kwam REMO nog wel terug in het duel door een treffer van Rafael Friendwijk. Haagse Hout won het duel uiteindelijk met 1-3. Volken Tekten (2x) en Reggie Genoveva namen de doelpunten van het team van Roel Zandbergen voor hun rekening.

Semper Altius – Toofan

Op Sportpark Hoekpolder deed Semper Altius goede zaken in de wedstrijd tegen Toofan. In de eerste helft kon Toofan de thuisploeg nog goed bijbenen getuige de 2-1 stand. Beau van de Heiden en Daniël Vink scoorden voor Semper Altius.

In de tweede helft sloeg de ploeg van trainer Eki Korte hard toe. Door doelpunten van Daniël Vink (2x), Mick van Oorschot (3x) en Mitchell Burgwal kwam een 8-2 overwinning op het scorebord te staan.

RAS – HDV

RAS hield vast aan haar ongeslagen status in het duel met HDV. De ploeg van trainer Jonas dos Santos Balthazar was met 2-0 de betere ploeg. In de eerste helft maakte RAS de kansen niet af en werd HDV uit een counter gevaarlijk. Ook na de thee miste RAS kansen, maar kon Emre Tuzlacik met twee treffers het duel beslissen.

Lees verder