5A: DVC en DVV Delft houden punt over aan hun thuisduel

Voor SVO Buytenpark viel er weinig eer te behalen in de wedstrijd tegen LSVV’70. De Zoetermeerders kregen een half dozijn treffers om de oren. DVC pakte een punt in het duel met Kickers’69 en ook DVV Delft kwam van de hatelijk nul af tegen het sterke Football Factory.

Tekst: Roland van der Linden           |      Foto’s Perry Biemans

LSVV’70 – SVO Buytenpark

De thuisploeg uit Leiden was een maatje te groot voor SVO Buytenpark. Bij rust stond er nog een bescheiden 2-0 stand op het scorebord. Na de thee voegde LSVV’70 nog vier treffers aan haar totaal toe, waardoor de eindstand 6-0 werd.

DVV Delft – Football Factory

DVV Delft veroverde haar eerste punt in dit nog jonge seizoen. Op Sportpark Kerkpolder hield de thuisploeg van trainer Martin Schouten Football Factory op een doelpuntloos gelijkspel.

DVC – Kickers’69

De Delftse ploeg zag na acht minuten een treffer afgekeurd worden. Volgens DVC-trainer Marco Immers was het een loepzuiver doelpunt van Sjors van Vliet, maar de arbiter oordeelde anders op aangeven van de assistent-scheidsrechter. In de blessuretijd van de eerste helft nam Kickers’69 de leiding in het duel. Een kwartier in de tweede helft viel de gelijkmaker. Na een overtreding van de Leimuidense doelman op Laurens Lamers mocht DVC aanleggen voor een strafschop. Mike van Es bracht de 1-1 eindstand op het scorebord. Ook voor DVC was dit het eerste punt van het seizoen.

 

Lees verder