4D: DHL speelt SEV naar een ruime nederlaag, overwinningen voor Vredenburch en SEP

Op eigen veld boekte DHL haar eerste overwinning. SEV werd naar een dikke nederlaag gespeeld. Vredenburch won met overmacht van medekoploper VDL en is de lijstaanvoerder na vier speelrondes. SEP drukte Te Werve dieper in de problemen.

Tekst: Roland van der Linden

Vredenburch – VDL

In de openingsfase was Vredenburch duidelijk de bovenliggende partij, maar dit leverde de thuisploeg geen treffers op. VDL kwam terug in de wedstrijd, maar kon de kansen ook niet benutten. Uiteindelijk was het Vredenburch dat de rust inging met een voorsprong na een treffer van Rico Deekman: 1-0. Ook in de tweede helft was Vredenburch de betere ploeg, maar kwam VDL via Rodney Remmerswaal op 1-1. De Rijswijkers sloegen daarna in 25 minuten vier keer toe. Basje Visser zorgde met twee treffers voor een 3-1 voorsprong. Een treffer van Rico Deekman leverde de 4-1 op waarna Mehmet Aygun voor een 5-1 eindstand zorgde.

SEP – Te Werve

Het zit Te Werve niet mee na twee degradaties op rij. Ook in de vierde klasse hebben de Rijswijkers nog geen zege kunnen boeken. Tegen SEP werd de rust bereikt zonder treffers voor beide teams. Tien minuten in de tweede helft opende Didier van Geenen de score namens de ploeg van Marcel de Letter. In de 65e minuut viel de tweede treffer van de Delftse ploeg. Nu was Marco van Blitterswijk doeltreffend. Na een rode kaart bij Te Werve leek het duel gespeeld. Het werd nog spannend na de 2-1 van Robert Jas, maar verder kwam Te Werve niet.

DHL – SEV

De formatie van trainer Tayyab Chaudhry had het duel met SEV al voor rust beslist. Na de openingstreffer van Nick Verhaar zorgden Mathijs Schalkwijk en Ivo Hendriks voor een 3-0 stand bij rust. In de tweede helft breidde DHL de voorsprong verder uit. Ivo Hendriks en Nick Verhaar bepaalden de eindstand op 5-0.

Lees verder