4C: GDA nog steeds ongeschonden, sv Houtwijk met moeite langs sv Madestein

GSC ESDO boekte haar tweede overwinning van het seizoen. Het uitduel bij SVH werd in winst omgezet. sv Madestein maakte het sv Houtwijk knap lastig, maar moest toch het hoofd buigen. GDA won haar vierde duel op rij en voert de ranglijst aan.

Tekst: Roland van der Linden        |       Foto’s: Wil aan de Wiel

sv Houtwijk – sv Madestein

In de eerste helft namen de bezoekers een 0-2 voorsprong door twee treffers van Emre Akpinar. sv Houtwijk kwam nog voor het rustsignaal terug tot 2-2. Na een doelpunt van Jessy Janse zorgde Redouan Boutesgout voor de gelijkmaker. In de tweede helft was Jessy Janse opnieuw trefzeker en was verantwoordelijk voor de 3-2 overwinning van sv Houtwijk.

sv Erasmus – GDA

In de eerste helft nam GDA al een beslissende voorsprong op de thuisploeg. Uit een bal van Stephen de Ruiter kon Noa Schoenmaker de score openen. Daarna voerden De Ruiter en Jeroen Mantel de score op naar 0-3. Bij beide goals was Dennis Heemskerk de aangever. In de tweede helft bracht Abbas Saleem sv Erasmus terug in het duel. Uit een bal van Frans Tetteroo herstelde Noa Schoenmaker de marge tot drie doelpunten. Het laatste woord was voor sv Erasmus. Danny Stakenburg was trefzeker vanaf elf meter: 2-4.

SVH – GSC ESDO

De bezoekende ploeg van trainer Ali Boussaboun kwam in de 35e minuut op voorsprong door een treffer van Hoes Zeryouh. Twee minuten later viel de 0-2 dankzij Mohamed Tabelhajt, die ook vier minuten na de thee het net wist te vinden. In de 56e minuut was Riaan Mahabali namens SVH trefzeker en kwam de 1-3 op het bord. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-5. Zeryouh en Tabelhait scoorden opnieuw voor GSC ESDO en de tweede treffer van SVH kwam op naam van Jaouad el Yakhlif.

 

Lees verder