4A/4C: ODB pakt zege op Zuid West DH, DUNO en Quick in evenwicht

Stompwijk’92 veroverde haar eerste punt in het duel met Sporting Leiden in 4A. BMT was sv Loosduinen nipt te slim af en Zuid West DH moest het onderspit delven in de strijd met ODB. Het duel tussen DUNO en Quick bleef zonder doelpunten.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

Stompwijk’92 – Sporting Leiden

Beide teams vingen het duel aan met nul punten op de ranglijst. De thuisploeg kwam het beste uit de startbokken en pakte in de eerste helft een 2-0 voorsprong door treffers van Lars van Santen en Bart van Boggelen. In de 59e minuut kwam de tegenstander uit Leiden terug tot 2-1 en in blessuretijd werd het zelfs 2-2.

4e klasse C

Zuid West DH – ODB

ODB zorgde al voor rust voor een beslissende voorsprong in de strijd met Zuid West DH. Door treffers van Jaimy Dusbaba en Jordy Jager (2x) gingen de mannen van trainer Patrick Demmers (foto) met een 0-3 stand de pauze in. In de tweede helft breidde Desley Zwiers de score verder uit tot 0-4. De thuisploeg deed nog wel iets terug, maar kwam niet verder dan de 1-4.

DUNO – Quick (H)

Op de Haagse Dynamiek kwamen DUNO en Quick niet tot scoren. De ploegen kwamen door het 0-0 gelijke spel niet uit de onderste regionen weg. Quick staat achtste en DUNO volgt de Haantjes op de hielen met een negende positie.

sv Loosduinen – BMT

Ook het duel tussen sv Loosduinen en BMT leek in een doelpuntloos gelijkspel te eindigen. De thuisploeg kreeg in het eerste deel van de wedstrijd een aantal kansen, maar wist niet te scoren. Ook in de tweede helft bleven de treffers uit. Na een rode kaart kwam BMT met tien man te staan. Het deerde de bezoekers niet. In de blessuretijd sloeg BMT alsnog toe. Uit een bal van Moatimid Tahiri scoorde Akif Eren de 0-1.

 

 

Lees verder