3B: Wilhelmus en Laakkwartier voeren ranglijst aan, Full Speed verslaat PGS/VOGEL

Dankzij een overwinning op Concordia is Laakkwartier de lijstaanvoerder in 3B. Die positie moeten de mannen van trainer Giovanni Linnenbank delen met Wilhelmus, dat HMSH nipt versloeg. Full Speed staat derde na een overwinning op PGS/VOGEL. Graaf Willem II VAC en Blauw-Zwart hielden elkaar in balans.

Tekst: Roland van der Linden         |     Foto’s: Aad van der Knaap

Concordia – Laakkwartier

De Delftse thuisploeg kwam als eerste tot scoren. Melvin Kaptein tekende voor de 1-0. Laakkwartier kreeg daarna een aantal kansen en kon de 1-1 produceren. Uit een voorzet Karam Boukhari kon Rafiq Ibrahim scoren: 1-1. Laakkwartier kwam op stoom en greep de overwinning. O23-speler Ilyas Chouchouh scoorde de 1-2 waarna de 18-jarige speler ook de 1-3 eindstand voor zijn rekening nam.

Wilhelmus – HMSH

Wilhelmus keek na de eerste helft nog tegen een achterstand aan door een treffer van Joni Mateus: 0-1. Na de doelwisseling stelde Wilhelmus met drie treffers orde op zaken. HMSH gaf zich nog niet gewonnen. Mateus kon nog twee keer het net vinden en trok de stand gelijk: 3-3. De thuisploeg stapte toch nog met een 4-3 overwinning van het veld. Wilhelmus kwam door de zege op een gedeelde eerste plaats met Laakkwartier.

PGS/VOGEL – Full Speed

Op Ockenburgh viel het eerste doelpunt pas in de tweede helft. PGS/VOGEL-speler Mo Lamsellak schoot de 1-0 op het scorebord. In de slotfase zag de thuisploeg de winst alsnog door de vingers glippen. Lucas van der Kolk bracht Full Speed in de 88e minuut op gelijke hoogte en in blessuretijd schoot Jordy de Wit de Delftse ploeg naar de winst: 1-2.

Graaf Willem II VAC – Blauw Zwart

Op de Roggewoning kwam debutant Graaf Willem II VAC een doelpuntloos gelijkspel overeen met Blauw-Zwart. Beide teams hebben na het 0-0 gelijke spel vier punten uit vier duels.

 

Lees verder