3A/3B: Geen vierde zege voor BSC’68, Schipluiden verrast Duindorp sv

Ariston’80 kon de eerste punten begroeten dankzij een overwinning op DSVP. Schipluiden hield verrassend Duindorp sv onder de duim en DWO zette het uitduel bij KMD naar haar hand. In 3A verspeelde BSC’68 punten aan tegenstander Altior.

Tekst: Roland van der Linden          |      Foto’s: Franca Dobbe

3e klasse A

BSC’68 – Altior

In een matig duel verspeelde BSC’68 de eerste punten van het seizoen. Op Ons Nieuw Erf kwam de thuisploeg niet verder dan een 0-0 gelijkspel. BSC’68 moet de koppositie nu delen met Soccer Boys, dat TAVV versloeg.

3e klasse B

Schipluiden – Duindorp sv

Thuisploeg Schipluiden nam in de eerste helft de leiding door een treffer van Ismail Benhammouch. Duindorp sv kreeg daarna een strafschop, maar wist die niet te benutten. Vlak voor rust kreeg een speler van de Haagse ploeg een rode kaart. Het zat Duindorp sv niet mee. Een treffer werd ook nog afgekeurd en uiteindelijk besliste Schipluiden het duel in haar voordeel. Michael Jager zorgde voor de beslissende 2-0.

Ariston’80 – DSVP

De studentenformatie van trainer Martin de Graaf proefde eindelijk het zoet van een overwinning. In een matig duel met DSVP was Ariston’80 het felst in de duels. Zowel voor als na de rust scoorde Jorge Bonekamp, waardoor Ariston’80 met deze 2-0 de volle buit in eigen huis hield.

KMD – DWO

In het eerste kwartier konden de toeschouwers drie keer hun handen de lucht in steken. Tweemaal voor de gastheren en eenmaal voor de bezoekers. Na zes minuten opende Jean-Pierre Nocento voor DWO de score in Wateringen: 0-1. KMD kwam een minuut later op gelijke hoogte door een goal van Leandro Havinga: 1-1. Kort daarna nam de thuisploeg een voorsprong. Een schot van Jesse de Waard eindigde, geholpen door de wind, in het doel: 2-1. Meteen na de aanvang van de tweede helft kwam DWO weer langszij. Nu was Josh Steenvoorden doeltreffend: 2-2. Tien minuten later was het weer raak voor de mannen van trainer Revy Rosalia. Chadion Melfor rondde een solo door de verdediging van KMD goed af: 2-3.

(Klik HIER voor meer foto’s van BSC’68-Altior)

 

Lees verder