4e Divisie: RKAVV uiteindelijk ontevreden met één punt

Het treffen tussen RKAVV en sc Feyenoord kende geen winnaar (1-1) en daar waren vooral de bezoekers blij mee. De spelers en staf van de thuisploeg liepen toch teleurgesteld van het veld na het laatste fluitsignaal.

Tekst: Do Horta      |     Foto’s: Winfried Klos

Net als vorige week keken de manschappen van trainer Peter Klomp binnen enkele minuten tegen een achterstand aan. Een terugspeelbal werd door keeper Mike ten Kroode verkeerd verwerkt, waardoor Everon Pisas gemakkelijk de 0-1 kon binnentikken. RKAVV leek van slag, kreeg geen vat op de snelle buitenspelers van de Rotterdamse ploeg en mocht blij zijn dat de bezoekers de marge niet wisten uit te breiden. Hierna kwam RKAVV meer in haar spel en ontstond er een wedstrijd, die in hoog tempo over en weer werd gespeeld, waarbij RKAVV de meeste kansen kreeg.

Na rust bleef RKAVV doorgaan met het goede spel en loerde de tegenstander vooral op de snelle uitbraken. Verschillende mogelijkheden werden niet benut, echter RKAVV bleef geloven in een goed resultaat. Uiteindelijk kreeg de thuisploeg loon naar werken dankzij een doelpunt van aanvoerder Robin Steffens in de tachtigste minuut, die de bal prachtig meenam met de borst en hard in het doel liet verdwijnen: 1-1. RKAVV bleef doordrukken en kreeg kansen voor de winst, echter dit lukte niet meer.

Lees verder