O23 3D/3E: FC Zoetermeer verslaat RKDEO, FC Skillz houdt koppositie vast

Koploper FC Skillz voelt in 3D de hete adem van Rijnsburgse Boys in de nek. De Haagse ploeg schudde Wilhelmus eenvoudig af en Verburch was niet in staat om tegen de Rijnsburgers voor een verrassing te zorgen. In poule E boekte FC Zoetermeer een nipte zege op RKDEO.

Tekst: Roland van der Linden

O23 3e divisie D

Verburch O23 – Rijnsburgse Boys O23

De ploeg uit de Bollenstreek schoof de thuisclub eenvoudig opzij. Verburch moest op eigen veld een 0-3 nederlaag incasseren. Verburch blijft na de nederlaag op de vierde plaats steken.

FC Skillz O23 – Wilhelmus O23

FC Skillz kwam na iets meer dan een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong. Twan Schreiner speelde Jeremy Gieskes aan die de 1-0 aantekende. In de 27e minuut viel de 2-0. Uit een bal van Abdessamie el Bouzrouti scoorde Kevin Adebesin (foto). Kort na de start van de tweede helft was het duel gespeeld. Mahmoud Ayada produceerde de 3-0. Door een eigen doelpunt van FC Skillz werd de stand 3-1. Het laatste woord was voor Jason Omoruyi die de eindstand bepaalde op 4-1.

VVSB O23 – FC ‘s Gravenzande O23

Al na dertig seconden spelen opende de thuisploeg de score met een afstandsschot. Met een half uur op de klok kwam FC ’s-Gravenzande op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Tim Rolff. Beide teams kregen in het vervolg van het duel genoeg kansen om te scoren, maar de stand bleef 1-1.

O23 3e divisie E

RKDEO O23 – FC Zoetermeer O23

In Nootdorp kwamen beide teams voor de rust niet tot scoren. In het tweede bedrijf trok het bezoekende FC Zoetermeer de winst over de streep. Jari Voortman nam de winnende treffer voor zijn rekening: 0-1.

 

 

Lees verder