Zondagvoetbal: Voorschoten’97 dankzij zege naar middenmoot

Voorschoten’97 speelde een prima partij tegen CTO’70. Dankzij een 3-0 overwinning op de tegenstander uit Duivendrecht staan de groen-gelen nu op een zevende positie. De vrouwen van RKDEO waren een maatje te groot voor streekgenoot Taurus.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse C zondag

Voorschoten’97 – CTO’70

Al in de tweede minuut opende Rob van den Berg de score voor de thuisclub. Voorschoten’97 speelde daarna redelijk positiespel en gaf op de juiste momenten druk naar voren. Dit leverde in de twaalfde minuut een tweede treffer op. Uit een vloeiende aanval scoorde Chris van den Berg de 2-0, maar moest meteen daarna geblesseerd uitvallen. In het vervolg van de eerste helft moesten de spelers uit de laatste linie twee keer ingrijpen en dit leverde zowel Bryan Hilders en Derk van Nieuwenhuizen geel op.

In de tweede helft speelde de equipe van trainer Denis Luhulima 1-4-3-3. Het spelbeeld veranderde niet. Nico Nicollic scoorde na een één-tegen-één actie met zijn linkerbeen gedecideerd de 3-0 in de zeventigste minuut. Dankzij de zege klom Voorschoten’97 naar zevende positie.

Vrouwen 3e klasse B

Taurus VR – RKDEO VR

De bezoekers uit Nootdorp scoorden al na drie minuten. Carmen Simonis (foto) nam de openingstreffer voor haar rekening. Uit een afstandsschot van Michelle Oosterlaken viel de tweede treffer van RKDEO en met de 0-2 op het scorebord werd ook de rust bereikt. Na de thee stelde RKDEO de zege definitief veilig. Taurus werd naar een 0-4 nederlaag gespeeld door doelpunten van Jeanine Kloots en Larissa Zoutman.

 

 

Lees verder