DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week weer drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 17 oktober 

‘Oude Glorie aan tafel’ met Karel Oosterbaan

In deze aflevering schuift aan Karel Oosterbaan. Hij was speler bij clubs als JAC, RCDH, Texas DHB en de zaterdag- en zondagtak van Scheveningen. Ook in de zaal was hij actief bij onder meer de toenmalige topclubs DKS, Alter Boys en FV Snoekie.

Karel Oosterbaan

Woensdag 18 oktober

‘Haaglanden Voetbal Midweeks’

Op de bank nemen plaats Jan Lobel (ADO-icoon) en Jill Verreijdt (de huidige persvoorlichter van ADO Den Haag). Wij praten over hun loopbaan, hun club en over actuele voetbalonderwerpen. Als analist/sidekick schuift aan Hans Klippus.

Donderdag 19 oktober

‘Studio ADO’

Een vooruitblik op de komende duels van ADO Den Haag, uit tegen FC Emmen (vrijdag) en Jong Ajax (maandag). Interviews met de trainer (Darije Kalezic) en een spelers van de selectie. Verder het programma van de ADO-teams komend weekend en wij praten met onze analist Ben van Dam over ADO Den Haag.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur

 

Lees verder