Nieuwsflits Tweede Divisie

In de rubriek ‘Nieuwsflits’ brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over clubs uit de Tweede Divisie waarin ook regioclub Scheveningen uitkomt.

Geen contributieverhoging, maar juist contributieverlaging. Bij HHC in Hardenberg is dat het geval. De reden van het verlagen van de contributie is mede mogelijk vanwege het verduurzamen van de kleedkamers. Toch benadrukte het bestuur van de Hardenbergse subtopper tijdens de onlangs gehouden Algemene Leden Vergadering, dat scherp gelet moet worden op de uitgaven van de club.

Een jaar geleden heeft Jos Beerse aangegeven dat hij bij de najaars ALV in november 2023 zal stoppen als voorzitter van ADO’20. ,,Natuurlijk krijg je dan vragen en/of opmerkingen: “Stop je dan echt?” En dan is mijn antwoord heel simpel: “Ja!” Beerse was al voorzitter tussen 1997 en 2001 en nu vanaf 2016. ,,Nu, na totaal elf jaar, is het goed zo! Het was en is echt een mooie functie in een mooie vereniging”, laat Beerse weten op de clubsite. Hij blijft overigens nog wel ‘het één en ander’ doen voor de club.

Lees verder