Haaglanden Voetbal zoekt ONLINE REDACTEUREN

Zou jij het ook leuk vinden om ook toe te treden tot de grote groep van vrijwillige medewerkers/sters van Haaglanden Voetbal, die inmiddels al uit zo’n zestig personen bestaat (internet/tv). Haaglanden Voetbal is namelijk nog op zoek naar ONLINE REDACTEUREN. Onze eerste oproep leverde al een nieuwe redacteur op, JayJay de Vos van Steenwijk.

Haaglanden Voetbal is in de regio Haaglanden een toonaangevend medium waar het de voetbalsport betreft. Deze website, maar ook op facebook en twitter zijn wij actief en wij brengen wekelijks drie TV-programma’s op het TV-kanaal van Den Haag FM. Ook verzorgen wij al het fotomateriaal van het amateurvoetbal voor het AD en haar regiobladen (Westland, Den Haag, Delft, Zoetermeer).

Voor onze website zijn wij op zoek naar ONLINE REDACTEUREN.

Als online redacteur help je in eerste aanleg mee met het schrijven van (korte) voorbeschouwingen van de diverse klassen in het amateurvoetbal. Dat kan op ieder moment van de week gebeuren, als wij de productie maar op donderdagavond binnen hebben, want publicatie vindt op de vrijdag plaats. Verder kun je ons geweldig helpen op de zaterdag(vooravond) met het schrijven van samenvattingen (per klasse) of korte wedstrijdverslagen (informatie komt via clubwatchers of worden door jou bij de club opgevraagd).

Dus, als je:

  • Een ‘vlotte pen’ hebt;
  • Het leuk vindt in een enthousiast team mee te werken aan artikelen die door duizenden voetballiefhebbers worden gelezen;
  • Het regionale voetbalwereldje redelijk tot goed kent;
  • Of wellicht (in de toekomst) denkt aan een loopbaan in de (sport)journalistiek,

dan ben jij degene die wij zoeken! De werkzaamheden kun je gewoon thuis’ verrichten. Je producties kun je vervolgens via het internet naar onze centrale redactie sturen. Je bepaalt ook zelf hoe vaak en hoe lang je inzetbaar bent.

Ben je enthousiast geworden, stuur dan een e-mail naar: redactie@haaglandenvoetbal.nl en we maken snel een afspraak. Wil je meer weten, bel dan even met de redactie: 06-26152916.

Lees verder