Oefenvoetbal: SEV wint aan zelfvertrouwen, SVC’08 te sterk voor sv Loosduinen

Op de Kastelenring was SEV de betere ploeg in het duel met FC Oegstgeest. Voor MVV’27 was er weinig eer te behalen in de wedstrijd tegen VFC. Ook sv Loosduinen ging onderuit. Tweedeklasser SVC’08 scoorde vier keer in het uitduel.

Tekst: Roland van der Linden

SEV – FC Oegstgeest

SEV wilde graag de nederlaag tegen DHL van afgelopen zaterdag wegspelen. De formatie van trainer Arjan Kortleven was in de eerst helft de bovenliggende partij en stichtte het meeste gevaar. Door een doelpunt van Rachid Haynes ging SEV met 1-0 aan de thee. In de tweede helft hetzelfde beeld. Oegstgeest probeerde het wel, maar kwam niet tot aanvallen. Door een doelpunt van opnieuw Haynes werd het 2-0. Kort daarna deed FC Oegstgeest wat terug, maar het slotakkoord was voor SEV. Fares Douadi zorgde voor een 3-1 eindstand.

sv Loosduinen – SVC’08

Op Sportpark Madestein waren de bezoekers de betere ploeg. SVC’08 was zowel in de eerste helft als na de doelwisseling tweemaal trefzeker: 0-4. Coen Soonieus, Jermey Keus, Nathan Martina en Jordy de Bruin namen de treffers voor hun rekening voor de ploeg van trainer Michael Ros (foto).

MVV’27 – VFC

Tegen de zaterdagafdeling van VFC kon MVV’27 geen vuist maken. De club uit Maasland moest op eigen veld met 0-3 het hoofd buigen.

Lees verder