Nieuwsflits Derde Divisie

In de rubriek Nieuwsflits brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over de competitie in de Derde Divisie waarin ook regiogenoot Quick uitkomt.

Tekst: Peter Petit

De wegen van Sportlust’46 en hoofdtrainer Jochem Twisker scheiden zich aan het eind van dit seizoen. Na uitgebreid beraad heeft Twisker besloten om aan het einde van dit seizoen afscheid van de vereniging uit Woerden te nemen, zo valt op de clubwebsite te lezen. Twisker wil meer aandacht aan zijn privéleven geven. Cees Pels, lid van de Technische Commissie van de poulegenoot van Quick, laat weten de keuze van Twisker te betreuren, maar respecteert zijn keuze en persoonlijke overwegingen.

Pels en Twisker benadrukken dat ondanks het aangekondigde vertrek, de volledige focus blijft liggen op de gezamenlijke ambitie om dit seizoen te streven naar promotie. De club zal in de komende periode starten met het zoeken naar een geschikte opvolger voor Twisker om de continuïteit en het succes van Sportlust’46 de komende jaren te waarborgen. Met een derde plek na negen wedstrijden in de Derde Divisie B en met slechts een punt achter het leidende duo SteDoCo en UNA, doet Twisker het momenteel uitstekend met zijn team.

Lees verder