Delftse Beloften Competitie Poule B: Wippolder walst over Vitesse Delft heen

In een duel met Vitesse Delft met maar liefst tien treffers, nam Wippolder het leeuwendeel van de doelpunten voor haar rekening. Ook sv Honselersdijk en DSVP scoorden er lustig op los. De Westlanders gingen er met de winst vandoor. RKDEO en Concordia hielden elkaar in evenwicht.

Tekst: Alex Pronk            |            Foto’s: Sander de Hollander

sv Honselersdijk – DSVP

In de eerste helft was sv Honselersdijk heer en meester. De Westlanders liepen uit naar een 3-0 voorsprong. Winston van Luijk opende de score, waarna ook Scott van de Ende en Djehnairo Holder het net konden vinden. Na rust pakte DSVP het goed op. Doelman Orlando van Diepen liep een ernstige handblessure op en moest vervangen worden door veldspeler Owen van der Harst. Tussen de 60e en 75e minuut kwam DSVP door treffers van Michiel Vermeer en Levi Bachnoe (2x) op gelijke hoogte: 3-3. sv Honselersdijk kon daarna de druk weer opvoeren en trok de overwinning alsnog over de streep. Bas van der Voort en Pepijn van Winden bepaalden de eindstand 5-3.

RKDEO – Concordia

In de eerste helft konden beide teams het net niet vinden en gingen gelijk op. De Nootdorpse doelman Gouw moest een fraaie redding verrichten en RKDEO kwam zelf dicht bij een treffer uit een vrije trap van Lars van Noppen. De bal ging langs de muur maar belandde op de lat.

Na de thee was RKDEO als eerste trefzeker. Adebayoi onderschepte een breedtepass van Concordia en gaf direct af op Hidde Collee, die niet twijfelde en scoorde. Uit een strafschop kwam het Delftse Concordia op gelijke hoogte: 1-1.

Wippolder – Vitesse Delft

De ploeg van coach Richard Hiep had geen kind aan Vitesse Delft en won met duidelijke cijfers. In het met 8-2 gewonnen duel scoorden namens Wippolder Quinten Hellemons (2x), Rohit Narraina, Ryan van der Berg, Stijn Meyer, Pim Sanders, Brandon Ax en Sander Pelikaan. Namens Vitesse Delft mikten Halmat Korte (3-1) en Yasin Oznavruz (4-2) de bal in de touwen.

 

 

Lees verder