sv Honselersdijk huldigt Tom van Veen en Quinten van der Helm

Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de wedstrijd tussen sv Honselersdijk en Forum Sport, werden twee spelers gehuldigd door de thuisclub: Tom van Veen en Quinten van der Helm.

Tom van Veen, de makkelijk scorende aanvaller van sv Honselersdijk, voor zijn 250ste wedstrijd in de hoofdmacht en Quinten van der Helm voor zijn 100ste duel. Zij werden in het zonnetje gezet door hoofd TC Marcel Bruggeling en Jan van Marrewijk.

Tom van Veen

Tom van Veen speelde de eerste wedstrijd op 8 augustus 2015 in de oefenwedstrijd uit tegen VDL (3-3) en scoorde zijn eerste doelpunt en gaf ook een assist. De 250ste wedstrijd was een oefenwedstrijd op 23 september 2023 tegen vv Brielle met als uitslag 1-1. Van Veen heeft op dit moment 176 maal gescoord in de hoofdmacht.

Quinten van der Helm

Quinten van der Helm debuteerde op 16-jarige leeftijd in het eerste elftal. Daarmee is hij de jongste debutant van de vereniging. Op 17 augustus 2019 kwam hij in de tweede helft in het veld tijdens de oefenwedstrijd tegen Verburch (winst van 0-5). De 100e wedstrijd was de competitiewedstrijd van 7 oktober 2023 tegen Voorschoten’97 (0-3 winst). Hij heeft inmiddels zeventien wedstrijden de ‘nul’ gehouden.

(Foto’s: Koos Ophorst en Alexander Wagener)

Lees verder