Oefenvoetbal: Scheveningen ruim langs Jong FC Dordrecht

Scheveningen heeft komend weekend geen competitieverplichtingen in de Tweede Divisie en benutte de donderdag voor het spelen van een oefenduel op sportpark Houtrust tegen Jong FC Dordrecht.

Tekst: Ton Beije

In de eerste helft werd maar eenmaal gescoord en het was Scheveningen, dat op slag van rust het vijandelijke doel wist te vinden. Een prima voorzet van Jordey Strooker werd door Michael de Niet (foto) met het hoofd doeltreffend afgerond. De scheidsrechter floot direct daarna voor de rust.

Na de thee verdubbelde de ploeg van trainer John Blok al na twaalf minuten de marge. Mehmet Aldogan wist met een sluwe stift van vijfentwintig over de doelman de 2-0 aan te tekenen. Een minuut later was Scheveningen weer succesvol. Nu gaf Taygeorni Elvila de Dordtse doelman het nakijken: 3-0.

Productief

Scheveningen was heel productief, want een minuut na de 3-0 was ook de 4-0 voorsprong een feit. Drie treffers dus in een tijdsbestek van nog geen vier minuten. De 4-0 kwam, op aangeven van Mehmet Aldogan, voor rekening van Delano Gouda. Negen minuten voor tijd redde namens Jong FC Dordrecht Tino Dimitrijevic met een schot van afstand de twijfelachtige eer: 4-1.

Lees verder