Oefenvoetbal: HVV wint in Poeldijk, PGS/VOGEL en Quick in balans

Donderdagavond is nog een aantal oefenduels afgewerkt. Verburch kreeg op eigen veld klop van HVV. Beide teams komen dit seizoen uit in de tweede klasse. PGS/VOGEL kon de zaterdagploeg van Quick niet verslaan. Het duel eindigde in een gelijkspel. WIK won eenvoudig van een combinatieteam van Antibarbari.

Tekst: Roland van der Linden

Verburch – HVV

Gedurende de hele wedstrijd was HVV de bovenliggende partij. De kroonleeuwen waren veel aan de bal en creëerden een aantal mogelijkheden.  Op aangeven van Alex Burghouwt scoorde Abdul Mohamed de 1-0. Vlak voor rust viel de 1-1. Verburch profiteerde van balverlies bij de Hagenaars en Vince van der Knaap kon vrij voor de keeper inschieten. In de tweede helft trok HVV de zege alsnog over de streep. Max Hageman kopte raak uit een hoekschop na een assist van Abdul Mohamed. HVV kreeg nog een paar kansen, maar kon niet meer scoren: 1-2.

PGS/VOGEL – Quick (za)

PGS/VOGEL en Quick (za) kwamen een gelijkspel overeen. Het duel op Ockenburgh eindigde na negentig minuten voetballen in 2-2. Vladyslav Brytkovsk en Patrick Zandvliet schoten met scherp voor de thuisploeg van trainer Vita Lorente (foto). In het sportieve duel nam Laurens Witwasser de twee treffers van Quick voor zijn rekening.

WIK – Antibarbari-combi

In een nuttig oefenduel won de equipe van trainer Geoffrey van Loenen van de Rotterdammers. WIK was met 4-1 duidelijk de bovenliggende partij. Joey Doorschodt nam twee treffers voor zijn rekening en ook jeugdspeler Edwin Ramadan wist het net tweemaal te vinden.

Lees verder