HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend vanwege de herfstvakantie weinig competitievoetbal bij de amateurs, wel diverse bekerduels en een compleet programma in het betaalde voetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan onderstaande duels.

VRIJDAG

FC Emmen – ADO Den Haag

ZATERDAG

Competitie

VELO-Die Haghe, Vitesse Delft-CION (restant) en ADO Den Haag Vrouwen-FC Twente Vrouwen.

Beker

SEV-CWO, Aarlanderveen-RKDEO, DSO-Hellevoetsluis, Blauw Zwart-sc Feyenoord, RVC Celeritas-BSC’68, VELO O23-DHC O23 en ADO Den Haag O21-FC Eindhoven O21.

In totaal toch 11 wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal acte de presence geeft. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan bovengenoemde wedstrijden. Maar ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere oefenduels. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder