Competitie O23: BMT langs DUNO, Wilhelmus en TAC’90 in evenwicht

In de O23-competitie stonden maar drie duels op het programma. In de 3e divisie kwamen Wilhelmus en TAC’90 een gelijkspel overeen. Een niveau lager was BMT DUNO de baas en moest DSVP het hoofd buigen voor Soccer Boys.

Tekst: Roland van der Linden

O23 3e divisie D

Wilhelmus O23 – TAC’90 O23

De staartploegen Wilhelmus en TAC’90 bonden de strijd met elkaar aan op het Sportpark Westvliet. De Haagse hekkensluiter nam tot drie keer toe een voorsprong, maar zag Wilhelmus iedere keer weer langszij komen. Osrouti Abdel en Anouar ben Aissa schoten TAC’90 naar een 1-2 voorsprong bij rust. Na de thee kwam Wilhelmus op 2-2, maar zorgde Ben Aissa daarna voor een 2-3 voorsprong voor TAC’90. Het laatste woord was voor Wilhelmus, waarmee de eindstand op 3-3 kwam.

4e divisie I

DUNO O23 – BMT O23

Hekkensluiter DUNO hield BMT tot aan de rust bij. Beide teams gingen aan de thee zonder te scoren. Direct na de hervatting kwamen de bezoekers op 0-1 door een eigen doelpunt van DUNO. Tom Salome zorgde in de 54e minuut voor de gelijkmaker: 1-1. Vier minuten later had BMT weer een voorsprong te pakken. Uit een vrije trap scoorde Mert Tunc de 1-2. Die score bleef tot vlak voor het eindsignaal op het bord staan. In de slotminuut was Tunc opnieuw trefzeker op aangeven van Atakan Ciftci: 1-3.

O23 4e divisie J

Soccer Boys O23 – DSVP O23

In Bleiswijk kon DSVP geen indruk maken in het duel met laagvlieger Soccer Boys. De thuisploeg won overtuigend met 3-0. Door de nederlaag heeft DSVP nog steeds zes punten achterstand op koploper DSO en ook nog een wedstrijd meer gespeeld.

 

Lees verder