Beker: DSO komt ronde verder na 1-0 overwinning op Hellevoetsluis

Het naar de Vierde Divisie gepromoveerde DSO doet het momenteel in de competitie allesbehalve goed, met een laatste plaats op de rangschikking als gevolg. Het kon daarom wel een bekersuccesje tegen tweedeklasser Hellevoetsluis gebruiken.

Tekst: Peter Petit       |        Foto’s: Winfried Klos

DSO zat de laatste weken niet in de beste fase, met een plek als rode lantaarndrager in de Vierde Divisie B als resultaat. Des te knapper dat de ploeg van hoofdtrainer Dennis Olman tweedeklasser Hellevoetsluis met een 1-0 nederlaag naar huis stuurde. De pupillen van trainer Mark van Os bewezen de laatste weken juist wel de goede vorm te pakken te hebben en scoorden er in de laatste competitieduels lustig op los.

De 1-0 zege voor de thuisploeg kwam reeds in de eerste helft tot stand na een prachtige aanval, afgerond door Tim Ceder. Toch vond trainer Dennis Olman dat zijn ploeg tegen Hellevoetsluis zwaar door de ondergrens was gezakt. Hij doelde daarmee met name op de domme rode kaart die Faissal Zefri kreeg, waardoor de oudste voetbalvereniging van Zoetermeer door moest gaan met tien man. ,,Faissal kan zijn gedrag beter inzetten om zijn voeten te laten spreken”, aldus Olman na afloop.

Lees verder