Vrouwen: ADO Den Haag 2 bindt ook sv Den Hoorn aan zegekar

sv Den Hoorn gaf zich niet zomaar gewonnen tegen het sterke ADO Den Haag 2. De ploeg van trainer Mitchel Schulte moest uiteindelijk met 4-1 het hoofd buigen. Taurus ging over de knie bij AFC 2 en ook Voorschoten’97 bleef met lege handen achter.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse B

AFC VR2 – Taurus VR

Taurus had, zoals verwacht, niet veel in te brengen in het duel met koploper AFC 2. De studentes kregen in Amsterdam met 5-0 klop.

3e klasse E

FC Lisse VR – Voorschoten’97 VR

Voorschoten’97 kon ook haar vierde duel niet in winst omzetten. De wedstrijd tegen FC Lisse eindige in een nipte 3-2 nederlaag. De thuisploeg nam in de eerste helft een 3-0 voorsprong. Na de thee brachten Pien Laurens en Eva Vlak de spanning nog terug. Voorschoten’97 is net als Floreant 2 nog puntloos, maar heeft een beter doelsaldo.

3e klasse G

ADO Den Haag VR2 – sv Den Hoorn VR

De Haagse vrouwen boekten hun vierde zege op rij. sv Den Hoorn hield de schade beperkt tot een 4-1 nederlaag. In de twintigste minuut opende Maira Boosman de score namens ADO Den Haag 2 en vlak voor rust volgde de tweede treffer van de thuisploeg. Sienna in ’t Veld nam de 2-0 voor haar rekening. Zes minuten na de hervatting bracht Laura Kleine Deters de spanning weer terug in het duel: 2-1. Jasmijn Windhorst besliste het duel definitief met twee treffers: 4-1.

 

 

 

 

Lees verder