Zaalvoetbal: Stanga geeft voorsprong uit handen tegen Delasport

Afgelopen week een beperkt programma in verband met de herfstvakantie. Er werden wat inhaalduels gespeeld en bekerwedstrijden. In de Eredivisie en 1e divisie waren wel volop competitiewedstrijden gepland, met onder meer FC Westland tegen Futsal Rotterdam en zvv Den Haag tegen GZV Watergras. Verslagen van deze wedstrijden zijn elders op deze website te lezen.

Tekst: Alex Pronk

Topklasse B

Stanga – Deltasport

In de Topklasse was wel geteld maar één duel gepland, De KNVB vergat wel een bekerronde in te plannen. Stanga speelde thuis in sporthal Hoge veld tegen Deltasport. Op 22 september kwamen beide ploegen niet opdagen en kregen daardoor ook beide drie punten in de mindering.

Stanga speelde een slechte wedstrijd en miste Jeffrey Ramkisoen enorm. In de eerste helft was het een spannende wedstrijd. De rust kwam met een 3-2 stand door doelpunten van Roger Smees (2x) en Neal Poeran. Na de rust verloor scheidsrechter Osman Unsun de controle. Spelers van beide ploegen merkten dat ook.  In de midden van de tweede deel van de wedstrijd wilde de leidsman zelfs staken. Na bijna tien minuten werd de wedstrijd toch hervat. Deltasport kwam in de loop van de tweede helft op een 3-6 voorsprong. Ashwan Rajbalsing bepaalde de eindstand op 4-6. Volgens coach Steven Poeran ‘Een wedstrijd om snel te vergeten, maar wel voldoende vertelt over Stanga en de start van dit seizoen’.

 

Lees verder